HTML

padlóösszefolyó duguláselhárítás

2014.02.18. 10:11 i-mode

padlóösszefolyó dugulás megszüntetés 

 

  •  A padlóösszefolyó dugulás megszüntetés esetén kezdjük a munkát a bűzelzáró dugókkal és ha ez könnyen eltávolítható, akkor a tusolócső használatával átmoshatjuk a padlóösszefolyót.
  •  A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb feladat, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kísérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy vissza is kerüljön. Ezt a munkát bízzuk profi duguláselhárítás szakemberre.

A padlóösszefolyó bűzelzáró gyakran kellemetlen szagokat áraszt, amelynek leggyakoribb oka a dugulás vagy egyszerűen a víz elpárolgása a padlóösszefolyóból. Éppen emiatt érdemes megvizsgálni a probléma fő forrását, mivel ezekben az esetekben tisztítószerekkel, illatosítókkal nem tudjuk megszüntetni a szagokat. Egy másik egyszerű ok a bűzelzáró könyök, valamint a bűzzáró dugó meghibásodása.

Ha a padlóösszefolyó kiszáradt, akkor elég csak vizet öntenünk bele, és a probléma azonnal orvosolható, ha azonban dugulás áll fent, akkor szakemberhez kell fordulni a megfelelő tisztítás érdekében. Ha azonban nem szeretnénk szakembert hívni, akkor a bűzelzáró dugó eltávolításával könnyen hozzáférhetünk és kimoshatjuk egy slaggal vagy tusolócsővel a lerakódott szennyeződést.

Ha meg szeretnénk előzni az esetleges dugulásokat, akkor, bármennyire undorító, de kéthavonta legalább ki kell tisztítani a padlólefolyót. Ha rendszeresen takarítjuk, akkor megelőzhetjük a lerakódásokat.

A padlóösszefolyó bűzelzáró nagyon fontos szerepet tölt be mindennapjainkban, ezért nem hanyagolhatjuk el az esetleges meghibásodásait. A padlóösszefolyó van segítségünkre olyankor például, amikor csőtörés van a lakásban, vagy bármilyen más probléma miatt nagy vízmennyiség halmozódik fel, akkor ezen a lefolyón távozik a víz. Ezáltal megvédi a lakást is az elázás veszélyétől.

Szólj hozzá!

Címkék: Duguláselhárítás-bontás-nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitasa.blog.hu/api/trackback/id/tr925820071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása